Pieksämäen Rautarakenne

Rautarakenteet - yksilöllisestiAjankohtaista


Pieksämäen Rautarakenteen yhteistyö Saku Metallin kanssa on lähtenyt
liikkeelle vauhdikkaasti...

Pieksämäen Rautarakenne ottaa helmikuun alussa käyttöön ...

Pieksämäen Rautarakenne on laajentanut palvelujaan...

Tuomo Määttänen, IWS, on nimitetty Pieksämäen Rautarakeneteen...

Kantavien teräsrakenteiden CE-merkintä tuli pakolliseksi 1.7.2014...
Pieksämäen Rautarakenne on konepaja, joka on erikoistunut asiakaskohtaisten metallirakenteiden räätälöintiin ja asennuksiin. Tuotteitamme ovat esimerkiksi teräsrakenteet ja -rungot, teräs- ja alumiiniovet, ikkunankehykset, portaat sekä pyörätuoliluiskat.
 
Pyrimme aina siihen, että rakenteiden hankinta on asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta. Voimme toimia joko asiakkaan antamien määritysten perusteella tai tulla paikan päälle ja laatia tekniset suunnitelmat asiakkaan puolesta.  Niinpä palvelumme lähteekin asiakkaan tarpeiden ja kohteen erityspiirteiden kartoituksesta ja kattaa tarvittaessa kaiken suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen. Runkotyöt teemme kuitenkin asiakkaan toimittamien suunnitelmien mukaan.
 
Valmistamillamme teräsrakenteilla on 1.7.2014 pakolliseksi tullut CE-merkintä, ja tuotannossa noudatamme siihen vaadittavia standardeja. Näin varmistamme, että tuotteemme täyttävät asiakkaan odotukset sekä viranomaisten vaatimukset.

Neljän vuosikymmenen muokkaamaa palvelua

Pieksämäen Rautarakenne aloitti toimintansa vuonna 1975. Siitä lähtien olemme kehittäneet palveluitamme vastaamaan niin yksittäisten toimitusten, sarjavalmistuksen kuin alihankinnankin muuttuviin vaatimuksiin. Vuosien saatossa olemme toimittaneet tuotteitamme tuhansiin kohteisiin, ja niitä on käytössä teollisuudessa, kiinteistöissä, kodeissa ja liikennevälineissä eri puolilla Suomea.